You must wait to perfom another action

General discussion pertaining to the Demise shard. Off-topic posts will be moderated.
Post Reply
Nocturne
Posts: 5

You must wait to perfom another action

Post by Nocturne » September 12th, 2020, 1:11 am

Hi, after a week against this problem i finally got here.
I'll try to create different examples to try to show my problem.
Examples,
1- Im in gauntlet, i dismount myself and order my pet to "kill" using a uosteam macro such as press button 1 to dismount and pess button 2 to order my pet to kill
When i press 1 my char got dismounted and consecuently press 2 to order to kill and the message "you must wait to perform another action" appears so i have to press button 2 again to give the order to my pet.

2- I dismount and mount my horse, between these actions, the message "you must wait to perform another action" appears and completely ignoring the action.

3- i use bandage on myself and consume a potion, after these actions i try to eat an enchanted apple and so the message "you must wait to perform another action" appears not letting me eat the apple and without holding anything on my hands, i mean i got both hands free (the problem is not on equiping or unequiping shield, book, weapon...)


To sum up, i try to do a few actions one after another quickly and the message "you must wait to perform another action" appears, if i do these actions slowly all of them work fine, but these actions need to be quickly handled so there's the problem.
I came from another server where ive never had this problem, i thought it could be caused because of the ping but after talking to other people from different countries (italy, korea, bulgary) they told me that the dont have this kind of problem.
I tried to change some uosteam features (delay between actions) but it doesnt solve the problem.

Does anyone have a clue?
Thanks in advance!

Nocturne
Posts: 5

Re: You must wait to perfom another action

Post by Nocturne » September 28th, 2020, 2:24 am

The problem is latency, I have talked to many people these last days and they all tell me that since the server changed host, they have the same problem.

Post Reply